27 авг. 2015 г., 18:20

След мечтите 

  Поэзия
512 0 0

По пътя на щастието витаем

и срещаме какви ли не пречки;

и всичко да имаме пак мечтаем,

а животът е пълен с погрешки.

 

След мечтите пак чакат мечти,

а те, желанията не виждат края,

и последното най-вече блести –

животът да продължи и в рая.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??