30 янв. 2013 г., 11:06  

След първата раэдяла 

  Поэзия » Любовная
560 0 0

След първата раздяла

 

 

 

Сега съм сам в нощ тревожна,

а ти си толкова далече

и мисълта за теб тежи,

че ти не си до мене вече.

 

Ах, колко искам да те зърна

с твоя блян и красота

и тихичко да ти прошепна,

че ти си моята жена.

 

Аз искам само да те зърна,

о, не да бъда с тебе век

и без умора да повтарям,

че само теб обичам, теб.

 

Аз знам сега, че ти ме чакаш,

че често плачеш, знам това,

та може ли сърце любящо

живот да дава в самота.

 

И нека времето минава,

да бъде туй, що рекъл бог,

три грации в мен живеят -

надежда, вяра и любов.

 

О, мила моя, спи спокойно

и аз ще бъда в твоя сън,

с мен се радвай и тъгувай,

с мен в прекрасния си сън.

 

А утре слънцето ще грейне,

прогонило тъга и мрак,

и с първите лъчи искрящи

ще бъда пак на твоя праг.

 

© Савар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??