6 авг. 2008 г., 09:33

След рекламация от ада 

  Поэзия » Другая
1301 0 29

Луната. Старата ми шапка
стърчи нагоре. И накриво.
Откакто никого не чакам
небето има вкус на никой.

По улиците булевардно
се разминавам с привидения.
След рекламация от ада
как искам дявол да ме вземе.

И слънцето умря. От залез.
Когато го събарят с лакти -
по лампите се разпознава,
че тъмнината е обратно.

 

2006

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??