Жадна съм за целувките ти.
Като розови листа по устните ми,
изгарят сърцето с миг сладост.
Когато заровиш коси в гърдите ми,
усещаш душата ми стенеща.
Понякога плаха девица, наивна,
но в дни като днешния - жадна и искаща.
За чувствата твои копнея.
Като майски цветя след росата,
окъпани в нашата страст,
стонове, изгарящи пепелта по земята,
бликат и се стаяват в душите ни.
Пристан за мен си понякога.
Аз съм твоята муза за музика.
Недоизречени бледи слова помежду ни.
От тях ме боли на свечеряване.
А ти галиш косите ми като майския дъжд
и чакаш да се разтворя за тебе.
© Криста Все права защищены