Jan 19, 2008, 2:15 PM

След росата 

  Poetry » Love
959 0 3

Жадна съм за целувките ти.

Като розови листа по устните ми,

изгарят сърцето с миг сладост.

Когато заровиш коси в гърдите ми,

усещаш душата ми стенеща.

Понякога плаха девица, наивна,

но в дни като днешния - жадна и искаща.

За чувствата твои копнея.

Като майски цветя след росата,

окъпани в нашата страст,

стонове, изгарящи пепелта по земята,

бликат и се стаяват в душите ни.

Пристан за мен си понякога.

Аз съм твоята муза за музика.

Недоизречени бледи слова помежду ни.

От тях ме боли на свечеряване.

А ти галиш косите ми като майския дъжд

и чакаш да се разтворя за тебе.

© Криста All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много чувствено!Искрен поклон!
  • Красота, нежност!!!
    Поздраления за хубавия стих!
  • Толкова е хубаво...!
    Мисли и чувства на обичащо момиче...
    прекрасен стих! радвам ти се, Татяна.
    с обич за теб и дъщеричката ти.Да ти е жива и здрава!
Random works
: ??:??