1 мар. 2009 г., 16:54

След теб 

  Поэзия
625 0 3
След теб
(в памет на дядо ми)

След теб само мъка остави
и хиляди изплакани сълзи,
болка жестока ни пари,
отиде си завинаги ти...

Свещите бавно догарят,
сочат ти пътя напред.
Раят пред теб се отваря,
ти беше достоен човек!

Ще пазим с обич в сърцата
милия образ, топлия глас,
душата ти щедра, богата,
дарила опора на всеки от нас.

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??