7 янв. 2011 г., 23:12

След теб 

  Поэзия » Любовная
550 0 2

За теб останаха сълзите,

след теб родиха се мечтите.

За теб всеки час горях,

от днес съм друга вече аз.

 

Спомените изхвърлих от килера,

болката отхвърлих с маниер,

гордост моя първородна,

оттук насетне ти си мой авер.

 

За теб изплаках си очите,

след теб свалиха ми звездите,

чак тогава осъзнах - след теб

живота свой познах.

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??