6 февр. 2008 г., 10:48

След теб умората остана 

  Поэзия
685 0 16
 

 

 

        Ръцете ми са вече уморени.

        Изписах не един молив.

        За много кратко бе до мене,

        за много кратко бях щастлив.

 

        Ти много болка ми остави.

        (Все още се разлива във кръвта.)

        От твоите слани попарен,

        дори намразих любовта.

 

        А май и себе си намразих,

        че някога съм бил човек,

        и бягам, сякаш съм прокажен,

        открия ли във други теб.

 

        Петно си, яма в паметта ми.

        Куршумна дупка във сърце.

        От тебе само мъка ми остана,

        след теб - да бях умрял поне...

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??