27 окт. 2017 г., 21:58

След тебе 

  Поэзия » Любовная, Белые стихи
1783 8 6

След тебе не повярвах в никой друг 
и нищо вече нямаше значение. 
Обичаха ме истински мъже, 
но истински не им повярвах никога. 

 

След тебе и реката бе потоп. 
Небето ми си има свойте залези. 
Една усмивка, повече напук, 
бе моето отчайващо спасение. 

 

Когато си на прага на смърта 
и всичко ценно вече губи смисъл 
Животът се търкаля във калта 
с последната сълза, като въздишка 

 

След тебе 
не повярвах в никой друг 
и нищо вече нямаше значение. 
Обичаха ме истински мъже, 
но истински не им повярвах никога. 

 

© Анета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??