28 окт. 2023 г., 09:38

След време 

  Поэзия » Любовная
216 0 0
След време

 

Здравей! Едва ли чакаше ме ти?
Дойдох в града. Реших да се отбия
за миг да зърна твоите очи
Усмихнати и пълни с дяволия!

Днес във тях прозира и тъга.
Болката сега във тях се крие
и една предателска сълза.
Не можа сърцето да я скрие!

Аз сгреших. Сега го осъзнах.
Късно е да искам прошка, зная.
Как се случи даже не разбрах
и раздялата ни стана краят!

Не знам защо реших и се обадих?
Ала споменът ме победи!
Тук, при теб сърцето си оставих,
а то и днес не спира да боли!

 

27.10.2023 г.

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??