24 мар. 2007 г., 10:49

"След всички тези думи" 

  Поэзия
539 0 2


Не исках да вярвам,
но след всички тези думи... 

Болки отровни,
 насаждаш тумори, обида.
Наслагваш слоеве омраза,
изповядваш ненавист.
Криеш ли се?
Кажи коя е...
Следващата дестинация?
 
Не трепваш ли? Лъжа ли си?
Кажи защо все мълчиш!
Защо ме мъчиш?
Защо ме лъга?
И не можа ли
Нещо истинско да ми дадеш, 
в замяна на Онази?
Помниш ли (!) коя е...
 
следващата дестинация?                                                 
23.03.2007 

© Гергана Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??