24.03.2007 г., 10:49 ч.

"След всички тези думи" 

  Поезия
535 0 2


Не исках да вярвам,
но след всички тези думи... 

Болки отровни,
 насаждаш тумори, обида.
Наслагваш слоеве омраза,
изповядваш ненавист.
Криеш ли се?
Кажи коя е...
Следващата дестинация?
 
Не трепваш ли? Лъжа ли си?
Кажи защо все мълчиш!
Защо ме мъчиш?
Защо ме лъга?
И не можа ли
Нещо истинско да ми дадеш, 
в замяна на Онази?
Помниш ли (!) коя е...
 
следващата дестинация?                                                 
23.03.2007 

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??