Mar 24, 2007, 10:49 AM

"След всички тези думи" 

  Poetry
541 0 2


Не исках да вярвам,
но след всички тези думи... 

Болки отровни,
 насаждаш тумори, обида.
Наслагваш слоеве омраза,
изповядваш ненавист.
Криеш ли се?
Кажи коя е...
Следващата дестинация?
 
Не трепваш ли? Лъжа ли си?
Кажи защо все мълчиш!
Защо ме мъчиш?
Защо ме лъга?
И не можа ли
Нещо истинско да ми дадеш, 
в замяна на Онази?
Помниш ли (!) коя е...
 
следващата дестинация?                                                 
23.03.2007 

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??