Мислих много - доста дълго време...
Сън сънувах и изгарях във ръцете ти,
но сънят в реалност го превърна ти -
целуваше ме нежно и нашепваше ми с устни -
с мене остани.
Остави в мен следа незабравима, незаличима...
По-хубав миг от този, аз не помня,
и грях ли е, че се искаме със теб кажи?
На въпроса мой за отговор целувка ти ми даде...
А след това остави ме да си мисля сама,
какво означаваше всичко това...
Съвместно с Деската22
15.01.2008 г.
© Силвия Герджикова Все права защищены