5 окт. 2008 г., 17:05

Следи 

  Поэзия » Любовная
1831 0 14




Следи от стих разлистваш в топлото ми тяло,
от допира ти в мен вулкан се стича,
притихвам във ръцете твои отмаляла,
греховна, тръпнеща и нежна, и обичаща...

Следи от пръстите ти върху мен чертаят,
пътечки сладострастно криволичещи,
преследват всеки сантиметър и извайват,
божествения пламък във очите ми...

Следи от устните ти жадни и преследващи,
оставят в мен усещане безбрежно,
и онзи топъл юг в очите ти обсебващи,
зарежда ме с любов и дива нежност...

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??