1 мар. 2008 г., 18:19

Следи 

  Поэзия
669 0 10

В две различни посоки разделени следи

се откъсват - ранени... самотни,

в две различни вселени със свои звезди

заживяват различни животи.

Чувам тяхната болка, дишам с техния зов,

зов за сливане, заедно, утре...

Две следи разделени, наранена любов,

в две различни вселени от утре...

 

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??