20 апр. 2007 г., 21:15

Следи в пясъка 

  Поэзия
683 0 0
Всичко започва със морска почивка,
слънце, вълни и пясъчни замъци,
закачки, шеги, смутена усмивка,
искрици в очите, в мислите- пламъци.
Слънчеви дни и нощи горещи,
сбъднати сънища, съкровени мечти,
разходки по пясъка, неочаквани срещи,
тайни, прошепнати неусетно почти.
Лунна пътека по горещия пясък
копнежи събужда и спомени носи;
в очите изгрелият странен отблясък
поражда съмнения, страх и въпроси.
Изводи грешни, фалшива надежда,
размита преценка за измамна любов...
И ето, накрая животът изглежда
ужасно реален, студен и суров.
Всичко завършва със тъжни лица,
по обратния път с насълзени очи,
със сподавена болка, със разбити сърца,
с наранени самотни души!

© Ангелина Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??