11 янв. 2024 г., 20:25

Слепите хора 

  Поэзия » Другая
262 0 0

Боли ме за хората без зрение,

отнасяйте се по-човешки с тях,

не се дръжте към тях с презрение,

защото слепотата на духа е грях!

 

Защото тези хора нямат вина

за тяхното тежко състояние!

Проявете и към тях добрина,

имайте милост и състрадание!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??