11.01.2024 г., 20:25 ч.

Слепите хора 

  Поезия » Друга
253 0 0

Боли ме за хората без зрение,

отнасяйте се по-човешки с тях,

не се дръжте към тях с презрение,

защото слепотата на духа е грях!

 

Защото тези хора нямат вина

за тяхното тежко състояние!

Проявете и към тях добрина,

имайте милост и състрадание!

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??