3 нояб. 2012 г., 13:36

Сливане 

  Поэзия
517 0 2

Дъхът ми пъпли по гърдите ти напъпили

и сладък мирис гали сетивата ми.

Изпивам устните ти топли и изпръхнали.

Ръката ми потъва във косата ти.

 

И капчица по тялото девичо

със блясък перлен в мрака бял проблясна.

И всичко стана някак по-различно.

Възторжена вълна във теб ме тласна.

 

И сляхме се в обятието общо.

Невиждащи, задъхани, нечуващи.

Изпълнили чистилището нощно

с крила на пеперуди пърхащи.

 

И светлина, и блясък, и безумие!

Докосване и сливане трептящо!

Изтръгнат вик и сладостно стенание...

И две сърца, в едно туптящи!

© Марин Ташков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти
  • Прекрасно пресъздадена интимност.Прочетох няколко пъти и въздейства силно!Пожелавам ви още много вдъхновения.
Предложения
: ??:??