16 июн. 2024 г., 12:49

Сливане 

  Поэзия
126 0 0

Това което най-силно копнея е

да те имам до мен всеки ден...

в дните ти с живот да се слея

като нота в написан рефрен.

 

В потайните мигове нощни

да се сгуша в твоите ръце,

без излишества от мисли среднощни

да измълчим нашето щастие с теб.

 

И от дъха ти... кадифено докосващ,

нека бъде безкрайна нега...

с жарки, трептежни анонси,

да сърфираме върху изобилна вълна.

 

А щом се събудя в твоите очи

и утрото вкуся с твоите устни,

денят ми щастлив ще е, дори да горчи

когато те няма в сърдечните ъгли.

 

Ще чувствам тази сладка забрава

с онзи присъстващ нюанс,

че те има и с всяка фибра трептяща,

прераждам се в нов, пулсиращ романс.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??