8 окт. 2015 г., 21:23

Слон 

  Поэзия
391 0 0

 

 

 

Не забравям.

Помня като слон.

Всичко, което си ми дала

и това, което аз не съм ...

Чу ли онзи стон?

От любов и болка ...

като звън ...

Аз ли бях

или онзи стъклен слон,

умиращ бавно,

заключен в онемелия си дом

за да може да забравя ...?

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??