Когато мислите се върнат уморени
след едно пътуване...
Когато ти усетиш, че от чувствата остава само
неочакваното състояние, наречено сбогуване...
ще се превърне и тъгата в безразличие
и вече няма да изпитваш думата страдание.
Оставяш я за хората, които
някога ще искат да обичат
...Но без да знаят: това е просто наказание
до следващото безразличие...
© Младен Мисана Все права защищены