5 мая 2013 г., 10:43  

Случайност 

  Поэзия » Любовная
503 0 0

Беше срещата ни с теб случайна,
толкова необичайна.
И в миг усетих любовта омайна
и толкова незнайна.

 

Пеперудите в стомаха пърхаха с криле
и се питаха къде любовта ще ме отведе.
Пътя да си начертаем само ние знаем,

с трудностите ще се справим двама някак.

 

Пленена от болест неизлечима,
пиша рима след рима.
Най-добре да се отдам на любовта неповторима.
И да дочертаем пътя си с теб двамина.

© Цветина Данчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??