19 мая 2012 г., 00:45

Случайност 

  Поэзия » Философская
332 0 0

И понеже вярвам в чудеса,
искам времето да спра
преди време,

цели пет лета,
аз, вървейки под дъжда,
някак си съвсем случайно,
свирейки с уста,

срещнах моята мечта,
после пак така случайно

минах под дъга
и с мечтата във ръка
станах аз жена.

© Вран Гарванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??