May 19, 2012, 12:45 AM

Случайност 

  Poetry » Phylosophy
333 0 0

И понеже вярвам в чудеса,
искам времето да спра
преди време,

цели пет лета,
аз, вървейки под дъжда,
някак си съвсем случайно,
свирейки с уста,

срещнах моята мечта,
после пак така случайно

минах под дъга
и с мечтата във ръка
станах аз жена.

© Вран Гарванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??