19 окт. 2008 г., 21:57

***(случи се... вчера) 

  Поэзия
666 0 21

 

Случи се...
Дъждът изпи
на черни глътки птиците.
В счупеното време
закова перата.
Слепите дървета в клоните си
се препънаха.
Луната изтъня до корен.
Изпепели се и се разпиля.
Сърцето на небето
се пропука откъм обратната страна.
Заби се
на върха в беззвездното око.
И се стопи в мъгла безветрена.
...
Пресъхна Изворът на Сънищата.
Вчера.

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??