8 июн. 2007 г., 20:10

Случка 

  Поэзия
586 0 3


Какво се случи?
Полъх ме повя.
Усмихна се една звездичка,
зелено лято, слънчеви поля,
една изпълнена молитва.
Очи, в които любовта блести,
дъх на кафе в утрин свежа.
Мечта, която може да си ти.
Душа в душата ми поглежда.
Планински път към весело сърце,
букет от приказки в ръцете.
Пробуди се у мен едно дете,
мечтало за моминско цвете.
Какъв поток от чудеса!
Накара ме да се усмихна.
Благодаря!
А любовта целуна ме и пак утихна.

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??