На Пламен... Не се променяй...
Слънчогледи
поникват в мислите
след твоите усмивки,
украсили
липите, лехите
и всички възможни пътеки...
Дълбоки следи
ще останат след тебе,
любовта на всички птички.
Ти наследи
топлината и светлините,
които заключвам в своите прегръдки.
Никакви беди
не ще помрачат това лице,
слънцето в сърцето ги топи...
Щастието бди
и пратено от мене ангелче
целува нощем спящите очи...
© Таня Атанасова Все права защищены
поникват в мислите
след твоите усмивки...
!!!