Aug 5, 2008, 12:11 PM

Слънце 

  Poetry » White poetry
633 0 8

                                    

                                 На Пламен... Не се променяй...

 

 

 

Слънчогледи

 

 

поникват в мислите

 

 

след твоите усмивки,

 

 

украсили

 

 

липите, лехите

 

 

и всички възможни пътеки...

 

 

Дълбоки следи

 

 

 ще останат след тебе,

 

 

любовта на всички птички.

 

 

Ти наследи

 

 

топлината и светлините,

 

 

които заключвам в своите прегръдки.

 

 

Никакви беди

 

 

не ще помрачат това лице,

 

 

слънцето в сърцето ги топи...

 

 

Щастието бди

 

 

и пратено от мене ангелче

 

 

целува нощем спящите очи...

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??