23 июн. 2009 г., 13:44

Слънце 

  Поэзия
731 0 0

преди вечността...ти... бе слънце
сияещо и огряващо гробницата в която
са погребани останките от мъртвите ми дни
прекарани в ада сред демони
лъчите ти проникваха през бледата ми мъртвешка кожа
и огряваха срутените колони на древния храм на любовта ми
вътре в ковчег от изсъхнали кости лежи от векове пробито с кинжала на раздялата
черното ми сърце потънало в локва засъхнала кръв

© Милен Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??