23.06.2009 г., 13:44 ч.

Слънце 

  Поезия
724 0 0

преди вечността...ти... бе слънце
сияещо и огряващо гробницата в която
са погребани останките от мъртвите ми дни
прекарани в ада сред демони
лъчите ти проникваха през бледата ми мъртвешка кожа
и огряваха срутените колони на древния храм на любовта ми
вътре в ковчег от изсъхнали кости лежи от векове пробито с кинжала на раздялата
черното ми сърце потънало в локва засъхнала кръв

© Милен Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??