Здравей слънце любимо,
днес пак събуди ме ти,
твоите лъчи ме достигнаха,
и аз разсъних своите очи.
Погледнах през прозореца,
вдигнах погледа си нагоре,
и мигновенно зърнах теб,
сияещ толкова прекрасно.
Ето,усмихнах се широко,
стартирах с радост деня,
направих си хубав чай,
и отворих книга да чета.
Заех се с домакинство,
учих и чистих цял ден,
потънах във всекидение,
и изведнъж стана вечер.
Погледнах през прозореца,
ти така красиво залязваше,
аз тихо и леко просълзих се,
осъзнавайки че си отиваш.
Избърсах младите си сълзи,
Отново погледнах към небето,
сега луната се беше появила,
но аз знаех,че утре ще си там.
© Thatlonelygirl Все права защищены