7 авг. 2013 г., 14:14

Слънце без лъчи 

  Поэзия » Любовная
486 0 0

Слънце без лъчи

това е моят светъл ден,

живот, но без мечти

прелитащ в мислите смутен.

 

Не е красив, дори желан

денят във моите очи,

ала компания засмян

животът мой му прави.

 

Дали съдба е или орис може би,

че точно в този ден преплетоха се нашите очи

и в него със слънце без лъчи

ние посрещнахме нашите съдби.

© Кристина Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??