Aug 7, 2013, 2:14 PM

Слънце без лъчи 

  Poetry » Love
479 0 0

Слънце без лъчи

това е моят светъл ден,

живот, но без мечти

прелитащ в мислите смутен.

 

Не е красив, дори желан

денят във моите очи,

ала компания засмян

животът мой му прави.

 

Дали съдба е или орис може би,

че точно в този ден преплетоха се нашите очи

и в него със слънце без лъчи

ние посрещнахме нашите съдби.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??