3 авг. 2007 г., 09:13

Слънцето... 

  Поэзия
787 0 4
Слнцето...


Слънцето се преражда в луна,
луната ми напомня лято,
лятото се ражда от дъжда,
дъжда в небето е от птичето ято.
Ято от шарени птици, търсещи слънцето,
слънцето, което, умирайки нощем,
ще се превърне в луна...

© Емо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??