3.08.2007 г., 9:13 ч.

Слънцето... 

  Поезия
706 0 4
Слнцето...


Слънцето се преражда в луна,
луната ми напомня лято,
лятото се ражда от дъжда,
дъжда в небето е от птичето ято.
Ято от шарени птици, търсещи слънцето,
слънцето, което, умирайки нощем,
ще се превърне в луна...

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??