19 нояб. 2020 г., 18:12

Слънцето диня е жълточервена 

  Поэзия » Пейзажная
282 0 8

Слънцето диня е жълто-червена,

мирис разнася навред,

плува сърцето сред морска вселена,

чувството пие шербет.

 

Синьо жребче е небето и тича,

бялата грива блести,

изгревът пее – щастлив и обичан:

принц сред принцеси мечти.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??