Nov 19, 2020, 6:12 PM

Слънцето диня е жълточервена 

  Poetry » Landscape
281 0 8

Слънцето диня е жълто-червена,

мирис разнася навред,

плува сърцето сред морска вселена,

чувството пие шербет.

 

Синьо жребче е небето и тича,

бялата грива блести,

изгревът пее – щастлив и обичан:

принц сред принцеси мечти.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??