19.11.2020 г., 18:12 ч.

Слънцето диня е жълточервена 

  Поезия » Пейзажна
277 0 8

Слънцето диня е жълто-червена,

мирис разнася навред,

плува сърцето сред морска вселена,

чувството пие шербет.

 

Синьо жребче е небето и тича,

бялата грива блести,

изгревът пее – щастлив и обичан:

принц сред принцеси мечти.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??