24 окт. 2020 г., 19:58

Слънцето е орхидея 

  Поэзия
219 2 4

Слънцето е орхидея,

цветните лъчи се смеят

и пораснали до кея

със вълните ще се слеят,

и с морето ще пропеят:

Дулсинея, Дулсинея,

Дон Кихот се влюби в нея..

Романтична епопея,

в огън любовта люлее,

любовта е синя фея...

Дулсинея, Дулсинея...

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??