Oct 24, 2020, 7:58 PM

Слънцето е орхидея 

  Poetry
224 2 4

Слънцето е орхидея,

цветните лъчи се смеят

и пораснали до кея

със вълните ще се слеят,

и с морето ще пропеят:

Дулсинея, Дулсинея,

Дон Кихот се влюби в нея..

Романтична епопея,

в огън любовта люлее,

любовта е синя фея...

Дулсинея, Дулсинея...

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??