Слънцето е орхидея,
цветните лъчи се смеят
и пораснали до кея
със вълните ще се слеят,
и с морето ще пропеят:
Дулсинея, Дулсинея,
Дон Кихот се влюби в нея..
Романтична епопея,
в огън любовта люлее,
любовта е синя фея...
Дулсинея, Дулсинея...
© Милена Френкева Todos los derechos reservados