24.10.2020 г., 19:58 ч.

Слънцето е орхидея 

  Поезия
257 2 4

Слънцето е орхидея,

цветните лъчи се смеят

и пораснали до кея

със вълните ще се слеят,

и с морето ще пропеят:

Дулсинея, Дулсинея,

Дон Кихот се влюби в нея..

Романтична епопея,

в огън любовта люлее,

любовта е синя фея...

Дулсинея, Дулсинея...

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??