16 июл. 2024 г., 08:34

Слънцето изравни се с Луната 

  Поэзия » Любовная
258 0 0

Какво направи ти със мене, как накара тъй в сърцето ми да разцъфти,

емоция по-хубава от цвете, по-искряща и от хиляди звезди?

 

Как накара ме да те обичам даже повече отколко досега? 

И любов такава, от която да заеквам и да сричам, такава тя ме сполетя…

 

Ни очаквах, нито подозирах, че точно ти в такава мрежа ще ме оплетеш

За просто сладко чувство го намирах,

а то било е цял водовъртеж

 

Всяко докосване със тебе 

поражда мисли във главата ми безчет

За този допир аз живея вече 

и за него пиша стихове подред

 

Всеки миг, във който поглед срещнем

Кара от тялото ми да хвърчат искри

Тези мигове превръщат се във свиден спомен, в който си припомням твоите очи

 

Знаци не спирам да търся, изследвам те от глава до пети,

Искам поне нещо да ме излъже, 

че макар малко обичаш ме и ти

 

Любов такава не е за всеки, за смелите е страшна дори, 

Но знай, че съм готова за тебе 

Да сваля от небето всички звезди

© В. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??