5 мая 2022 г., 06:47

Слънчев стих 

  Поэзия
344 1 8

Лъчите пишат топъл слънчев стих.

Небето жадно чака всяка буква.

Чета го в изгрева – щастлив и тих.

Усещам как отвътре се разпуква,

 

разцъфва, грейва, капе светлина.

Сърцето следва слънчевата диря.

Денят лети, в лъчите разпозна

щастливия живот и го избира.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??