Лъчите пишат топъл слънчев стих.
Небето жадно чака всяка буква.
Чета го в изгрева – щастлив и тих.
Усещам как отвътре се разпуква,
разцъфва, грейва, капе светлина.
Сърцето следва слънчевата диря.
Денят лети, в лъчите разпозна
щастливия живот и го избира.
© Милена Френкева Всички права запазени