May 5, 2022, 6:47 AM

Слънчев стих 

  Poetry
350 1 8

Лъчите пишат топъл слънчев стих.

Небето жадно чака всяка буква.

Чета го в изгрева – щастлив и тих.

Усещам как отвътре се разпуква,

 

разцъфва, грейва, капе светлина.

Сърцето следва слънчевата диря.

Денят лети, в лъчите разпозна

щастливия живот и го избира.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??