Какво направихте с мен?
Подарихте ми щастлива слънчева сутрин в този ден.
За това,че съм щастлива на вас благодаря!
Искам и тези редове на вас да подаря.
Никога няма да забравя тези слънчеви сутрини поредни!
Надявам се да не са последни
14.11.2023
© Нина Петкова Все права защищены