14.11.2023 г., 17:07 ч.

Слънчева сутрин 

  Поезия » Друга
196 0 0

Какво направихте с мен?

Подарихте ми щастлива слънчева сутрин в този ден. 

За това,че съм щастлива на вас благодаря!

Искам и тези редове на вас да подаря.

Никога няма да забравя тези слънчеви сутрини поредни!

Надявам се да не са последни

 

14.11.2023

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??